Om oss i Bjerke Eiendom

Bjerke Eiendom eier ca. 400 leiligheter i til sammen 10 bygårder, samt garasjeplasser og ulike næringslokaler - alt sentralt i Oslo. Vi har også 8 flotte bygårder i hjertet av København med både leiligheter og næringslokaler.

Hvorfor Bjerke?

Leietager alltid i fokus


Bjerke Eiendom har en liten og oversiktlig administrasjon med en uformell tone og omgangsform. Blir du «Bjerke-beboer», vil du snart bli både kjent med og på fornavn med de fleste av oss.

Kompetanse

Solid kompetanse innen utleie, oppfølging, og forvaltning. Bygget på 75 års erfaring som eiendomsforvalter.

Kundefokus

Liten og oversiktlig administrasjon med en uformell tone og omgangsform. Nyte godt av et trygt og oversiktlig leieforhold med juridisk korrekte kontrakter, trygg håndtering av depositum/garanti og god oppfølging i løpet av din leieperiode.

Egen driftsavdeling

Vi har en egen driftsavdeling som sørger for vaktmestertjenester og forvaltning av våre eiendommer.

Godt vedlikehold

Vi utfører regelmessig vedlikehold av fasader, inngangspartier, trapper, ganger, kjellere og loft. Vaktmesterstaben vår står alltid til tjeneste og sørger bl.a. for utskifting av lyspærer i fellesområder, vedlikehold av utearealer, og renhold av oppganger og trapper.

Våre leiligheter


Ønsker du å bo i hjertet av Oslo? Enten du liker pulserende liv i sentrum, nærhet til parker eller rolig men også sentralt – så har vi leiligheter som passer deg.

Se utvalg