Våre eiendommer i København

København

Våre eiendommer i København

Under følger alle våre eiendommer i Danmark.

København K
Frederiksborggade 38
Hjørnegården er bygget i 1876 og har beholdt sitt herskapelige preg med hvit murfasade og detaljerte profiler. Gården ligger sentralt til rett ved Søerne hvor du har alle byens severdigheter innen gangavstand, samt tilgang på alt av butikker og restauranter. Kun et steinkast unna Københavns Universitet er dette er yndet område for unge. Frederiksborggade 38 huser en velrenommert sushirestaurant, en brudesalong og en sykkelforhandler på gateplan. I de øvrige 5 etasjene er det 13 leiligheter på mellom 107- 135 kvm. Det er nylig innredet 3 leiligheter i toppetasjen med flott takterrasse.
Frederiksberg
Falkoner Alle 86
Denne hjørnegården ligger sentralt til rett ved Frederiksberg Centret og har kort gange til metroen. Gården er bygd i 1907 og er godt vedlikeholdt samtidig som den har beholdt flotte, originale detaljer fra sin samtid. Det er 13 boliger fordelt på 7 etasjer med balkong mot sjarmerende hageområde i bakgården.
København K
Sølvgade 84
Sølvgade 84 er en flott bygård fra 1881 med klassiske tårn beliggende øverst på Sølvtorvet. Området er velutsyrt med cafeer og restauranter og huser den anerkjente sushirestauranten Nagoya samt cafèen Bacchouse på gateplan. Gården består av 10 større leiligheter. I bakgården er det et stort grøntområde til felles bruk for beboerne, som strekker seg hele veien mot Søerne.
Valby
Toftegårds Alle 6
Toftegårds Alle ligger i et attraktivt område i Valby med alt av innkjøpsmuligheter, offentlig transport og byens øvrige fasiliteter. Det er 9 leiligheter i bygården, samt to næringslokaler i første etasje som rommer spisestedet Den Sorte Gryde og en frisørsalong. Gården ble bygget i 1904, men er betydelig rehabilitert og fremstår som nyoppusset med sin hvitmalte fasade.
Frederiksborg
H.C. Ørsteds vej 22A
Denne eiendommen ligger svært sentralt plassert ved Gammel Kongevej og alt det tilbyr av butikker og cafèer. I gangavstand finner man også Copenhagen Business School. På bakkeplan er det to butikker og det er 8 leiligheter fordelt på de øvrige etasjene. Det finnes også 6 parkerings- plasser til utleie på eiendommen. Bygården har en flott mursteinsfasade som var under omfattende renovering i 1994.
Østerbro
Classensgade 5

I en sidegate til Østerbrogade har denne eiendommen en svært attraktiv plassering kun få hundre meter fra Søerne. Den herskapelige gården ble bygget i 1892 og har gjennom renoveringer beholdt sitt klassiske preg med utsmykninger i fasaden. Gården rommer 10 større leiligheter og har et pent opparbeidet fellesområde med hage i bakgården. I tillegg er det 3 fine næringslokaler på gateplan.

Frederiksberg
Thurøvej 10-12

Thurøvej 10-12 er en teglstensbygård fra 1914 sentralt beliggende på Frederiksberg. Eiendommen ligger skjermet til i en rolig blindvei fra Nordre Fasanvej. Bygården består av 20 leiligheter og det er opparbeidet et pent grøntareal for beboere i bakgården.

Østerbro
Næstvedgade 8-10

Næstvedgade er en stor bygård med en svært attraktiv beliggenhet på Østerbro. I umiddelbar nærhet finner man sjarmerende spesialbutikker i tillegg til koselige cafeer og restauranter. Hele gården brukes til boligformål og rommer 38 leiligheter. Hjørnegården har også en lys og romslig bakhage til bruk for beboere.

Våre leiligheter


Ønsker du å bo i hjertet av Oslo? Enten du liker pulserende liv i sentrum, nærhet til parker eller rolig men også sentralt – så har vi leiligheter som passer deg.

Se utvalg