Personvern

Hva slags type personopplysninger om hvem?
Vi i Bjerke Eiendom sitter med mye opplysninger om deg som leietaker.

Hvorfor behandles personopplysningene?
Vi trenger både fullt navn, personnummer og kontaktinformasjon for å inngå nye leieforhold. Slik informasjon mottar vi ofte på mail gjennom for eksempel våre søknadsskjemaer. 

Hvordan behandles personopplysningene?
Personopplysninger blir ikke benyttet til andre formål enn de som er direkte tilknyttet leieforholdet. Dette kan innebære tredjeparter som håndverkere ved vedlikehold eller oppgradering i leiligheten.

Hva er behandlingsgrunnlaget for personopplysningene?
Lagring av personopplysninger oppfattes å være i leietakers interesse ved å være en nødvendighet for å inngå et leieforhold.

Hvor behandles personopplysningene?
Personopplysningene er registrert i vårt forvaltningssystem On Property og oppbevares på servere.

Hvem behandler personopplysningene?
Vi er 5 ansatte på kontoret som alle har tilgang til informasjonen registrert i On Property. Informasjon oversendt gjennom søknadsskjema sendes direkte til utleieansvarlig på det aktuelle objektet.

Hvor lenge behandles personopplysningene?
Ettersom vi kan brukes som referanse for leietakere i flere år frem i tid, lagres personopplysninger til vi får en henvendelse om å slette disse. Send oss en mail på post@bjerke-eiendom.no eller ring oss på 22 00 45 80. Personopplysninger som mottas gjennom søknadsskjema uten at det resulterer i et leieforhold slettes automatisk.

Hvordan beskyttes personopplysningene?
Alle enheter hvor man kan finne lagrede personopplysninger er passordbeskyttet for å hindre tilgang fra uvedkommende.

Benyttes Cookies og hvorfor?
For å tilpasse sidene våre best mulig etter deres behov, har vi tatt i bruk cookies gjennom Google Analytics. Dette gir oss en oversikt over hva som er mest interessant for brukere på hjemmesiden og facebook-siden vår.

Hvor kan spørsmål og henvendelser rettes, herunder retten til innsyn, sletting eller mer?
Vi er tilgjengelige for spørsmål vedrørende dette. Kontakt oss på tlf: 22 00 45 80 eller send oss en mail på post@bjerke-eiendom.no.